9 Ocak 2013 Çarşamba

Farming Simulatör 2013 Case 80 Farmall Yaması İndir


İndirdiğiniz Dosyayı mods klasörüne atın

Farming Simulatör 2013 Case IH Magnum 340 Yaması İndir



İndirdiğiniz Dosyayı mods klasörüne atın

8 Ocak 2013 Salı

Yandex.Browser 1.1 Ücretsiz Gezginler İndir


Arama motoru Yandex tarafından üretilen kolay kullanımlı internet tarayıcısı. Yandex Browser, Google Chrome tarafından da kullanılan Chromium tabanlı fakat farklı özellikler içeren başarılı bir tarayıcı. Hızlı sayfa yükleme, sık kullanılan siteler, Opera tarayıcısını kullananların hatırlayacağı Turbo modu sayesinde sayfaları daha hızlı yükleme gibi öne çıkan özellikleri bulunuyor.
Yandex Browser, Yandexin hava durumu, trafik gibi servislerinden bilgiler gösterebiliyor. Adres satırındaki akıllı motor yanlış yazılsa dahi doğru adresi size önerebiliyor ve yine aynı alanı arama motoru olarak kullanabiliyorsunuz. 
Yandex Browser, Yandex'in güvenlik sistemi ile otomatik olarak web sitelerini denetler, bunun yanında download güvenliği için indirilen tüm dosyalar yine başka bir Rus firması Kaspersky Antivirüs kontrolünden geçer.

Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı 4.16 İndir


Microsoft Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı (Malicious Software Removal Tool), Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows 2000 ve Windows Server 2003 işletim sistemli bilgisayarlarda, aralarında Blaster, Sasser ve Mydoom’un da bulunduğu yaygın olarak karşılaşılan bazı kötü amaçlı yazılımların bilgisayarınıza bulaşmış olup olmadığını denetler ve bulunan bulaşmaların temizlenmesine yardımcı olur. 

Tespit ve temizleme süreci tamamlandığında araç, eğer varsa, hangi kötü amaçlı yazılımların tespit edilip temizlendiğine de yer verilen sonuçları açıklayan bir raporu ekrana getirir. Araç, %WINDIR%\debug klasöründe mrt.log adlı bir günlük dosyası oluşturur. Bu araç virüsten koruma yazılımlarını yerini almaz. Bilgisayarınızın korunmasına yardımcı olmak için bir virüsten koruma yazılımı kullanmalısınız.
Önemli Notlar: Microsoft, her ayın ikinci Salı günü bu araç için güncelleştirme yayımlayacaktır.

Mobile Media Converter 1.7.7 Gezginler İndir

Mobile Media Converter Ekran Görüntüsü

Mobile Media Converter, MP3 / WAVE / WMA ses dosyalarını AMR (Adaptive Multi-Rate Codec, *.amr) formatına dönüştürüp, cep telefonunuzda kullanmanıza olanak sağlayan, telefonunuzdaki AMR ses dosyalarını ise mp3 formatına dönüştürebilen ücretsiz bir program. 

Bunun yanında WMV ve MPEG video dosyalarınızı da 3GP video formatına dönüştürebilmekte ve yine cep telefonunuzda görüntüleri izleyebilmenizi sağlamaktadır. Çok basit bir arayüze sahip olup çoğu amatör kullanıcının bile kolayca kullanabileceği bir programdır.

Mobile Media Converter 1.7.7 İndir

Konuşan Saat Programı 1.0 Gezginler İndir

Konuşan Saat Programı Ekran Görüntüsü
Program adından da anlaşılacağı üzere, istediğiniz zaman, saati sesli olarak size bildirir. Dilerseniz saatin zamanlayıcı, kronometre gibi özelliklerinide sesli olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca boyutları sizi rahatsız etmez ve ekranda istediğiniz yerde durmasınıda sağlayabilirsiniz. Program kullanım kolaylığı olarak çok küçük boyutlarda hem indirmede zaman harcamayacaksınız, hemde bilgisayarınızda fazla yer kaplamayacak. Konuşma dili Türkçe dir. Program tamamen ücretsizdir. Kullanım kısıtlaması yoktur.