11 Ağustos 2012 Cumartesi

Ücretsiz Soluto 1.3 Gezginler İndir



Bilgisayarınız yavaş açılıp yavaş mı kapanıyor. Bu program sayesinde bu süreyi hesaplayabilir ve kısaltabilirsiniz.

Ücretsiz Freemake Video Converter 3.1 Gezginler İndir

Freemake Video Converter Ekran Görüntüsü

Freemake Video Converter ile video formatlarını birbirlerine çevirebilir, DVD kopyalayabilir, fotoğraflardan slayt oluşturabilir, video kesip birleştirip internet sitelerine yükleyebilirsiniz. YouTube, Facebook, Hulu, MTV, Vimeo, Dailymotion, ComedyCentral, Megavideo popüler video sitelerinden video indirebilir, indirdiğiniz videoları blue ray disklere yine Freemake Video Converter yardımıyla yazdırabilirsiniz.

İNDİR

10 Ağustos 2012 Cuma

Ücretsiz Need For Speed Underground 2 Gezginler İndir


Need For Speed Underground 2 Dünyanın En Beğenilen Araba Yarışlarından Biri. İndireceğiniz demoda 1 tur circuit yarışı, tek kişilik drag yarışı veya online olarak 3 kişiye karşı drag yarışı yapabilirsiniz .


Ücretsiz TeamSpeak 3.0.8 Gezginler İndir

TeamSpeak Ekran Görüntüsü

TeamSpeak (TS3), genelde oyunlarda klanlar arası görüşmeler yapılabilmesi için kullanılan bir programdır. Programı yükleyip giriş yaptıktan sonra aynı server adresiyle giriş yapan tüm arkadaşlarınızla ücretsiz ve kesintisiz ve sınırsız konuşabilirsiniz.

İNDİR

Ücretsiz Cheat Engine 6.2 Gezginler İndir

Cheat Engine Ekran Görüntüsü

Cheat Engine, veritabanında bulunan oyunlar için bazı hileleri uygulamanızı sağlayan ücretsiz bir uygulama. Çalışan uygulamaları tarayarak size hile uygulayabilme imkanı sağlıyor. Acemi kullanıcıların programın başında yer alan tutorial'ı incelemeleri tavsiye olunur.

İNDİR