30 Haziran 2012 Cumartesi

Ücretsiz CoolNovo 2 Gezginler İndir

CoolNovo Ekran Görüntüsü


CollNovo, eski adıyla ChromePlus, Google Chrome tarayıcısının tüm fonksiyonlarını içeren, aynı zamanda fare hareketleri, özel taşıma, IE Tabı, çift tıkla tab kapatma ve menü içinde de kullanabileceğiniz bir download yöneticisi vb.. ek özellikler eklenmiş ücretsiz bir uygulama.




İNDİR



Ücretsiz Slim Browser 6 Gezginler İndir

Slim Browser Ekran Görüntüsü


SlimBrowser, adı gibi minimal bir tarayıcı. Ufacık boyutuna rağmen gelişmiş özellikleriyle size daha hızlı bir internet tarayıcı sunuyor.
İçerdiği Uygulamalar
  • Akıllı Form Doldurucu
  • Download Yöneticisi
  • Otomatik üyelik giriş sistemi
  • Site Gruplama
  • Popup Engelleme
  • Reklam Engelleme
  • Dil Çeviri
  • İmla Kontrol Uygulaması




Ücretsiz Cobian Backup 11 Gezginler İndir

Cobian Backup Ekran Görüntüsü


Cobian Backup bir yedekleme yazılımıdır. Zamanını ayarladığınız yedekleme işlemini kendi bilgisayarınıza ya da ağınızdaki başka bir bilgisayara yapabilirsiniz. FTP backup özelliği ise hem download hem de upload yönlü destek sunuyor. Cobian Backup temel olarak belirlediğiniz bir klasörü başka bir klasöre sizin istediğiniz zamanda, güvenli olarak kopyalar, böylece veri kaybı problemi yaşamazsınız.




İNDİR





Ücretsiz BluetoothView 1.65 Gezginler İndir

BluetoothView Ekran Görüntüsü


BluetoothView arkaplanda çalışarak bağlanılabilir durumda olan bluetooth cihazlarını tespit edebilen ücretsiz bir program. Tespit ettiği her cihazın; Sürücü Adı, Bluetooth Adresi, Temel Sürücü Tipi, Tespit Edilme Zamanı gibi bilgileri gösteriyor. BluetoothView bir bluetooth cihazı gördüğü zaman hemen sizi uyarıyor.




İNDİR

Ücretsiz nLite 1.4 Gezginler İndir

nLite Ekran Görüntüsü


nLite ile katılımsız Windows kurulum CD veya DVD leri hazırlayabilirsiniz. Dilediğiniz uygulamaları Windows kurulumundan kaldırabilir, dilediğiniz uygulamaları, güncelleştirmeleri vb.. eklentileri kurulumla birlikte yüklü hale getirebilirsiniz. nLite ile oluşturmuş olduğunuz bu yeni kurulum cd'sini ister CD veya DVD'ye yazdırın, ister ISO olarak kaydedip dilediğiniz zaman yazdırın. nLite programının en beğendiğimiz özelliği ise sürücüleri de kurulum CD'sine ekleyerek problemsiz ve hiç uğraşmadan Windows kurulumu yapabilmem için CD hazırlayabilir olmanız.






İNDİR

Ücretsiz Visual Studio Express Edition 2010 Gezginler İndir

Visual Studio Express Edition Ekran Görüntüsü


Visual Studio Express Edition ücretsiz olarak kullanıma sunuldu. Express Edition genel bilgi almak ve küçük eğlenceli işler yapmak için kullanabilir, standart versiyonundaki araçlar Express Edition da yeralmamaktadır. Tek bir ISO dosyası olarak indirilebilen Visual Studio 2008 Express Edition All-in-One DVD'yi tek bir DVD diskine yazdırabilirsiniz.
İçerdiği Araçlar
• Visual Basic 2008 Express Edition
• Visual C# 2008 Express Edition
• Visual C++ 2008 Express Edition
• Visual Web Developer 2008 Express Edition
• SQL Server Express Edition




İNDİR





Ücretsiz Joomla! 2.5.3 TR Gezginler İndir

Jomla! 1.6.0 kararlı sürümü Joomla! 1.6.0 Stable yayınlandı. Joomla!'nın 1.5 ile başlayan değişim sürecinde, kendini bulduğu; kendisi olduğu sürüm Joomla! 1.6.0, ilk beklentilerin yaklaşık 1 sene sonrasında kendini gösterdi. Bu sürüm kararlı sürüm olup, yeni başlayanlar için bu sürümü kullanmaları tavsiye edilir. Ancak zaten bir Joomla! kullanıcısı olup oturmuş bir Joomla! 1.5 srümüne sahip olanların geçiş için çok aceleyle hareket etmelerine gerek bulunmuyor.




İNDİR



Ücretsiz Save Flash 4.2 İndir

Save Flash Ekran Görüntüsü


Save Flash ile internette gördüğünüz flash animasyonları, oyunları ve diğer uygulamaları zorlanmadan bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Hatta YouTube videolarını da indirebilirsiniz.
Save Flash programını yükledikten sonra mouse imlecini kaydetmek istediğiniz flash uygulamasının üzerine getirin ve sol üst köşede çıkan disket ikonuna tıklayarak istediğiniz işlemi yapın.




İNDİR

Ücretsiz Flash Movie Player 1.5 Gezginler İndir

Flash Movie Player Ekran Görüntüsü


Flash Movie Player ile ShockWave Flash (SWF) animasyonlarını izleyebilir, flash oyunlarını açabilirsiniz. Standart Flash Player'e göre birçok gelişmiş özelliğe sahip bu uygulama ile indirdiğiniz flash uygulamalarını liste halinde görebilir ve istediğinizi açabilirsiniz. Programın çalışabilmesi için Flash Yamasının yüklü olması gerekmektedir.
Özellikleri:
• Internet Explorer'in geçici klasörüne yüklenen ziyaret ettiğiniz sayfalarda bulunan swf dosyalarını incelemenize olanak tanıyor
• Kısayol tuşu, oynatma listesi, tam ekran modu, otomatik gizleme gibi gelişmiş özellikleri bulunuyor.
• Oynayan bir flash uygulamasını istediğiniz yerde durdurabiliyorsunuz




İNDİR



Ücretsiz Dev-C++ 4.9 Gezginler İndir

Dev-C++ Ekran Görüntüsü


Bloodshed Dev-C++ Windows için hazırlanmış komple bir derleyicidir. GCC, Mingw veya Cygwin derleyici ve kitaplık setlerini kullanmaktadır, çok gelişmiş özellikleri bulunan, Türkçe dil desteği içeren ücretsiz bir C, C++ yazılım editörüdür.  






İNDİR

Ücretsiz Adobe Flash Professional CS6 Gezginler İndir

Adobe Flash Professional Ekran Görüntüsü


Adobe® Flash® Professional CS6 yazılımı, animasyon ve multimedya içeriği oluşturabileceğiniz güçlü bir ortamdır. Masaüstü bilgisayarlarda ve tabletler, akıllı telefonlar ve televizyonlar gibi çeşitli aygıtlarda sürekli olarak görüntülenebilen yoğun ve etkileşimli deneyimlere yönelik tasarımlar yapın. İfadeli tasarım
Adobe® Flash® Professional CS6 ile kusursuz tipografi, aslına uygun mizanpaj ve etkileyici hareket düzenleme özellikleri sunan güçlü bir araç setinden faydalanarak yaratıcı vizyonunuzu açıkça ortaya koyun. Kodları hızla yazın ve testleri kolaylıkla gerçekleştirin
Hazır yerel uzantıları kullanarak platforma ve aygıta özgü özelliklere erişin ve sık kullanılan mobil uygulama etkileşimlerini simüle edin. Bir kere oluşturun, istediğiniz yerde kullanın
Uygulamalarınızı hazır AIR sabit çalıştırıcısı ile oluşturarak masaüstü bilgisayarlarda, akıllı telefonlarda, tabletlerde ve televizyonlarda sürekli olarak sunun.






İNDİR

Ücretsiz Adobe Dreamweaver CS6 Gezginler İndir

Adobe Dreamweaver Ekran Görüntüsü
Adobe® Dreamweaver® CS6 web tasarım yazılımı, web siteleri ve mobil uygulamalar oluşturma ve düzenlemeye yönelik kolay anlaşılır görsel bir arabirim sunar. Sayfalarınızı platformlar arası uyumluluk için tasarlanmış akıcı ızgara mizanpajı özelliğini kullanarak oluşturun. Tasarımlarınızı yayınlamadan önce Çok Ekranlı Önizleme panelinde gözden geçirin.
Adobe® Dreamweaver® CS6 yazılımındaki arttırılmış FTP performansı sayesinde kapsamlı dosyaları daha verimli bir biçimde aktarın. Çalışmalarınızı HTML5 kodunu işleyen güncellenmiş Canlı Görünüm ve Çok Ekranlı Önizleme panellerinden yararlanarak kontrol edin.
Hızlı yanıt performansına sahip akıcı ızgara mizanpajı
CSS3 tabanlı hızlı yanıt performansına sahip akıcı ızgara mizanpajı sistemini kullanarak platformlar arası ve tarayıcılar arası uyumlu web tasarımları oluşturun. Sektör standardında temiz bir kod kullanarak çok çeşitli bilgisayarlar ve aygıtlar için projeler geliştirirken daha hızlı ve daha verimli çalışın. Kod yazma işleriyle uğraşmaya gerek kalmadan göz alıcı ve karmaşık web tasarımları ve mizanpajlar hazırlayın.
Arttırılmış FTP performansı
Yeniden yapılandırılmış çok parçacıklı FTP aktarma aracıyla kapsamlı dosyalarınızı yüklerken zamandan kazanın. Site dosyalarınızı daha hızlı ve daha verimli bir biçimde yükleyerek üretim süresini hızlandırın.
Adobe Business Catalyst entegrasyonu 
Dreamweaver yazılımında bulunan entegre Business Catalyst panelini kullanarak Adobe Business Catalyst (ayrıca sunulmaktadır) ile oluşturduğunuz sitelerin bağlantısını kurun ve düzenleyin. Dahili çözümden yararlanarak e-ticaret siteleri kurun.
Geliştirilmiş jQuery mobile desteği
Güncellenen jQuery mobile çerçeve desteğiyle iOS ve Android platformlar için yerleşik mobil uygulamalar oluşturun. Mobil içerik geliştirme iş akışınızı kolaylaştırırken mobil kitlelere ulaşabileceğiniz uygulamalar oluşturun.
Güncellenmiş PhoneGap desteği
Güncellenmiş Adobe PhoneGap™ desteği, yerleşik Android ve iOS uygulamaları oluşturarak bir arada sunmanızı sağlar. Mevcut HTML kodunu başka amaçlara yönelik olarak kullanmak üzere değiştirerek mobil uygulamalar oluşturun. PhoneGap emülatörlerinden yararlanarak tasarımlarınızı kontrol edin.
CSS3 geçişleri
CSS özelliklerinde yapılan değişiklikleri animasyonlu geçişler halinde sunarak web tasarımlarına canlılık kazandırın. Sayfalarınızda daha zarif öğeler kullanarak dikkat çekici efektler oluştururken web tasarımlarınızda daha üstün bir kontrol sağlayın. 
Güncellenmiş Canlı Görünüm
Sayfalarınızı yayınlamadan önce Canlı Görünüm işlevini kullanarak test edin. Canlı Görünüm sistemi, birinci sınıf HTML5 desteği sunmak üzere şimdi en son WebKit oluşturma motoru sürümünü kullanmaktadır. 
Güncellenmiş Çok Ekranlı Önizleme paneli
Güncellenmiş Çok Ekranlı Önizleme panelini kullanarak akıllı telefonlar, tablet aygıtlar ve masaüstü bilgisayarlar için tasarlanmış projelerin nasıl görüntüleneceğini kontrol edin. Bu geliştirilmiş paneli kullanarak HTML5 içerik resimlerini kontrol edebilirsiniz.




İNDİR



Ücretsiz GeoVid Flash Player 2.3 Gezginler İndir

GeoVid Flash Player Ekran Görüntüsü
Flash (.swf) dosyalarını görüntüleyebilmeniz için kullanabileceğiniz ücretsiz bir program. Bu program ile internetten indirdiğiniz flash videolarını veya oyunlarını bilgisayarınızdan direkt olarak çalıştırabilirsiniz. Aynı zamanda flv uzantılı videoları da izlemenizi sağlamaktadır.


İNDİR



24 Haziran 2012 Pazar

Ücretsiz BlueSoleil 8 Gezginler İndir

BlueSoleil Ekran Görüntüsü
BlueSoleil, bluetooth kullanıcılarının en büyük yardımcısı. IVT BlueSoleil hem bir bluetooth sürücüsü işlevi görüyor hem de bluetooth aracılığıyla bağlanmak istediğiniz aygıtla ilgili tüm işlemleri yapabilmenizi sağlıyor. Örneğin cep telefonunuza BlueSoleil ile çok kolay bir şekilde dosya gönderebiliyorsunuz.

LİNK 1
LİNK 2