16 Nisan 2012 Pazartesi

iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr

Web Master Sitesi iyinet seo yarışmasında şansımızı deneyelim dedik Hayırlısı Bakalım Makaleyi Tekrar Güncelleyeceğim

6 Nisan 2012 Cuma

Ücretsiz Gezginler Internet Download Manager 6.10 İndir

Internet Download Manager (IDM), Çok yönlü hata düzeltmesi ve devam edebilme yeteneği durma, yavaşlama, hata verme, bilgisayarın kapanması gibi downloadların kesilmesi durumunda kayıp olmaksızın downloada devam edebilme yeteneğine sahip, download hızlandırıcı, dinamik dosya ayrıştırması, ayrı yerlerden download edebilme teknolojileri ve mevcut bağlantıları tekrar tekrar yeniden bağlanma işlemi olmaksızın yapabilme özelliğine sahip kaliteli bir program. 

İnternet Explorer, Netscape, Opera ve Mozilla ile uyumlu. Gelişmiş web tarayıcısı entegrasyonu, başlangıç ipuçları ve kullanıcı arayüzü geliştirilmiş. Download hızını 5 kat arttırdığı söyleniyor..


İNDİR

Ücretsiz Gezginler Sms Manager 3.2.6 İndir

Toplu SMS Göndermenin En Ekonomik Yolu

SMS Manager kullanarak en ekonomik şartlarda toplu Sms gönderebilirsiniz. Mevcut GSM hattınızdaki (Avea, Turkcel, Vodafone) Sms paketlerini kullanmanızı sağlar. Local olarak çalışır. (Bilgisayarınıza kurularak). SMS Manager rehberinizi ve kısa mesajlarınızı yönetmenizi sağlayan, GSM modeminizi veya cep telefonunuzu kullanarak Sms & Toplu Sms gönderen bir programdır. 

Program Özelikleri: SMS Raporları

SMS Manager hattınıza gelen mesajları da size gösterir. Mesaj geldiğinde bir uyarı penceresi açılır. Gelen mesajlarınızı silebilir veya arşivleyebilirsiniz. 

Toplu SMS


SMS Manager hattınıza gelen mesajları da size gösterir. Mesaj geldiğinde bir uyarı penceresi açılır. Gelen mesajlarınızı silebilir veya arşivleyebilirsiniz. Sms Manager toplu Sms gönderiminde size birçok imkânlar ve kolaylıklar sağlamaktadır. Yine kişiye özel ihtiyaçlarınıza göre alanlar oluşturabilirsiniz. Bu şekilde sizin tanımladığınız değişken değerlerle toplu mesaj çekme imkânı bulabilirsiniz. Ve tüm bunlar çok basit işlemlerle gerçekleşmektedir. 



İNDİR

4 Nisan 2012 Çarşamba

Ücretsiz Gezginler Opera 11.62 İndir

Dünyanın en hızlı ve en kullanışlı web tarayıcısı Opera’nın merakla beklenen 11 Final sürümü yayınlandı.

Şu ana kadar hiç Opera kullanmadıysanız Opera’yı size anlatmak zor olacaktır. Herhalde Firefox öne çıkarıldığı ve destek verildiği kadar Opera üzerinde durulsaydı şu an durum farklı olurdu. Yıllar önce Opera sadece tab desteği ve hızı için tercih edilirdi, şu an ise Opera ile pop3 mailleri okumak, RSS’leri takip etmek, download işlemlerini yapmak, bittorent desteği ile p2p için kullanmak vb... işler için kullanılabiliyor. 


İNDİR