15 Aralık 2011 Perşembe

Ücretsiz Freemake Video Converter 3 İndir

t freemake video converter 1305703972 Ücretsiz Freemake Video Converter 3 İndirFreemake Video Converter ile video formatlarını birbirlerine çevirebilir, DVD kopyalayabilir, fotoğraflardan slayt oluşturabilir, video kesip birleştirip internet sitelerine yükleyebilirsiniz. YouTube, Facebook, Hulu, MTV, Vimeo, Dailymotion, ComedyCentral, Megavideo popüler video sitelerinden video indirebilir, indirdiğiniz videoları blue ray disklere yine Freemake Video Converter yardımıyla yazdırabilirsiniz.



Ücretsiz TeamViewer 7 İndir

teamviewer 7 1895 Ücretsiz TeamViewer 7 İndirTeamViewer ile internet üzerinden herhangi iki bilgisayar arasında bağlantı oluşturup, yönetim işlemi yapabilirsiniz. TeamViewer kullanabilmek için sadece iki tarafın da yazılımı kurması yeterli. Sonra kolaylıkla ve herhangi bir firewall vb. ayar yapmadan kolaylıkla karşı bilgisayara ve masaüstüne bağlanabilirsiniz.

9 Aralık 2011 Cuma

Ücretsiz Logo Design Studio 2.1.30 İndir

Logo Design Studio; logo tasarımları ile uğraşanlar için çok büyük bir kolaylık sağlıyor. Kendi içerisinde barındırdığı yüzlerce örnek logolar üzerinde çalışabilir ve kendinize göre yeni logolar yapabilirsiniz. Eğer ben kendim sıfırdan yaparım logomu derseniz yeni sayfa açıp programın sağladığı birçok kolaylık sayesinde logolarınızı oluşturabilirsiniz.


Ücretsiz MySQL For Windows 5.5.19 İndir

MySQL; güvenilir ve kolay kullanılabilen bir veritabanı yönetim sistemidir. Üstelik çok büyük miktarlarda veri depolayabiliyor ve büyük şirketler tarafından da tercih ediliyor. Günümüzde çok popüler olan, performansı büyük paralar verilerek satın alınan veritabanları ile yarışabilen ve alternatif bir veritabanı yönetim sistemi olan MySQL'e bir başka tasvirle PHP'nin ikiz kardeşi denilebilir. Aynı PHP gibi bilgi paylaşımının bir ürünü olarak açık kaynak kodlu olarak sunulan MySQL'un ticari olmayan kullanımı ücretsizdir.