24 Haziran 2011 Cuma

Outlook LAN Messenger 6.0 Gezginler İndir

Outlook LAN Messenger küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelerde aynı network ağındaki kişilerin anlık mesajlaşmaları için kullanabilecekleri bir messenger yazılımıdır. Program anlık yazılı mesajlaşma, dosya transferi, çevrimdışı mesajlaşma, sesli chat, uzak masaüstü paylaşımı, hatırlatıcı, not tutucu, gibi özellikleri içerir. Outlook LAN Messenger kullanılabilmesi için internet bağlantısına ihtiyaç duymaz. Ethernet portu üzerinden TCP/IP protokolü kullanılarak yazılım haberleşmeyi sağlar. 20 günlük deneme sürümüdür.

DOWNLOAD

23 Haziran 2011 Perşembe

Ücretsiz Organik Hit Programı

Google Organik Hit Programı:

Webmasterlar için vazgeçilmez bir program.Ve artık kullanımı çok kolay.

Bu program sayesinde diğer organik hit programlarının aksine 1 site gösterimi başına 0.5 kredi kazanmayacaksınız.Tamı tamına 0.8 kredi kazanacaksınız bu da demek oluyor ki %80 verim sağlayacaksınız.Biz kullanıcılarımızı memnun etmek için çalışıyoruz ve size programa kayıt oldugunuzda otomatik olarak 10 kredi veriyoruz.Bu 10 krediyi istediğiniz sitenizde kullanabilirsiniz.

Programla birlikte gelen bazı özellikler:

-Pop-up Engelleme Sistemi

-Google Arama Kaynaklı Ziyaretçiler

-Ziyaretçiler Sitenizde En Az 2 Sayfa Dolaşır

-Google'da Hedeflediğiniz Kelimede Kesin Yükseliş

-Hit Limiti

Pop-up engelleme sistemi ile kullanıcıların sitelerine koydugu pop-up sekmelerinin açılması engellenir.

Google arama kaynaklı ziyaretçilerle ziyaretçiler sitenize Google'dan arama yaparak girerler.

Ziyaretçiler sitenize girdikten sonra en az 2 sayfa dolaşarak siteyi terkederler ve sitenizde en az 1.5 dk durular.Bu da demek oluyor ki hem Alexa'da hem Google'da yükseliş sağlayacaksınız.

Bu program sayesinde hedeflediğiniz kelimede rahatlıkla yükselebilirsiniz.

Programın kullanımı:

Öncelikle programı açtıktan sonra sisteme üye olmanız gerekmekte.Üyeliğinizi yaptıktan sonra Hesabım->Site Ekle ile hit almak istediğiniz siteyi ve hedeflediğiniz kelimeyi parametrelere girebilirsiniz.Hit sınırı ile ne kadar hit almak istediğinizi ayarlayabilirsiniz.Başlat tuşuna basarak kredi kazanmaya başlayın ve rahatlıkla kredilerinizi harcayın!

DOWNLOAD

15 Haziran 2011 Çarşamba

K-Lite Codec Tweak Tool 4.9.5 İndir

K-Lite Codec Tweak Tool ile sisteminizde kurulu olan codec uygulamalarını inceleyebilir, kırık olanları bulabilir ve dilediğiniz filtre uygulamalarını kaldırabilirsiniz.

 DOWNLOAD

Gezginler Anti Trojan Elite 5.4.5 İndir

Anti Trojan Elite'in bu son sürümü ile birçok programın bulamadığı trojan ve zararlı dosyaları bulabilir, kolaylıkla bilgisayarınızdan silebilirsiniz.

İNDİR

Gezginler Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı 3.20 İndir

Microsoft Windows Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı (Malicious Software Removal Tool), Windows Vista, Windows XP, Windows 2000 ve Windows Server 2003 bilgisayarlarda Blaster, Sasser ve Mydoom dahil olmak üzere yaygın olarak karşılaşılan belirli kötü amaçlı yazılımları denetler ve temizlenmesine yardımcı olur. Algılama ve temizleme işlemi tamamlandığında, araç, bulunan ve temizlenen (varsa) kötü amaçlı yazılımları açıklayan bir rapor görüntüler. Araç, %WINDIR%\debug klasöründe mrt.log adlı bir günlük dosyası oluşturur.

Bu araç virüsten koruma yazılımlarını yerini almaz. Bilgisayarınızın korunmasına yardımcı olmak için bir virüsten koruma yazılımı kullanmalısınız.

DOWNLOAD

14 Haziran 2011 Salı

DzSoft PHP Editor 4.2.6.6 İndir

DzSoft PHP Editor PHP ve HTML sayfa oluşturmak için hazırlanmış güçlü bir araçtır. Başlangıç ve profesyonel düzeyde kullanıcılara hitap edebilir.

Özellikleri
• PHP ve HTML/XML vurgulama
• Tümleşik FTP Arabirimi
• Kod Gezgini
• Dosya Gezgini
• Proje Yöneticisi
• Dosya Arama Aracı
• Tek tıkla önizleme
• Yazım Kontrolü
• Hata ve uyarıları raporlama vb..

DOWNLOAD

Süper İnternet TV 8.1 Gezginler İndir

TV kartına ihtiyaç duymadan internet üzerinden 100'ün üzerinde ülkeye ait, 1900'den fazla tv kanalı, 200'den fazla canlı kamera ve 5000'in üzerinde radyo istasyonuna ulaşabileceğiniz harika bir program.

DOWNLOAD

AIDA64 Extreme Edition (Everest Ultimate) 1.70.1438 İndir

Everest Ultimate Edition tarih sahnelerinden silindi ve yerini AIDA64 yazılımına bıraktı. AIDA64, bilgisayarınızın sistemi hakkında bilgi toplayabileceginiz, sistem testleri yapabileceğiniz, donanımsal ve yazılım olarak bilgisayarınız hakkında detaylı bilgi veren güzel bir program. Ayrıca bu bilgileri rapor halinde HTML biçiminde web sayfası şeklinde veya düz metin şeklinde kaydedebilir, e-mail ile gönderebilir veya yazıcınızdan çıkartabilirsiniz.

HOTFİLE İNDİR

UPLOADİNG İNDİR

Freemake Video Converter 2.2.0.6 Gezginler İndir

Freemake Video Converter ile video formatlarını birbirlerine çevirebilir, DVD kopyalayabilir, fotoğraflardan slayt oluşturabilir, video kesip birleştirip internet sitelerine yükleyebilirsiniz.

YouTube, Facebook, Hulu, MTV, Vimeo, Dailymotion, ComedyCentral, Megavideo popüler video sitelerinden video indirebilir, indirdiğiniz videoları blue ray disklere yine Freemake Video Converter yardımıyla yazdırabilirsiniz.

HOTFİLE İNDİR

UPLOADİNG İNDİR

Google Chrome 13.0.782.20 Gezginler İndir

Minimal tasarımıyla son derece pratik olan Google Chrome, Web'i daha hızlı, kolay ve güvenli hale getirmek için Google tarafından tasarlanmış bir ücretsiz tarayıcıdır. Henüz Chrome için çok yeni, o yüzden şu an için çok fazla şey beklememekteyiz. Dikkatimizi çeken noktalar ise çok az bellek kullanımı, gelişmiş özelliklerdeki ve farklı konumdaki sekmeler, sayfa kaynak koduna hakimiyet, gizli mod, üstün javascript hızı, hoş ve kolay indirme yöneticisi, hızlı erişim ve tüm menülerdeki kolaylık. RSS konusunda ise çok zayıf kalmış. Google mümkün olduğunca sadeliğe ve kolaylığa yönelmesini  hazırlamış olduğu Google Chrome tarayıcısında da sürdürüyor.
DOWNLOAD

Adobe Shockwave Player 11.6.0.626 Gezginler İndir

Shockwave dosyalarını (genellikle oyunlar) görüntüleyebilmek için gerekli olaneklentı. Macromedia Director tarafından hazırlanmış görüntüleri izlemenizi sağlar.

DOWNLOAD

13 Haziran 2011 Pazartesi

Quran Auto Reciter 2.9 Gezginler İndir

Quran Auto Reciter, Kur'an-ı Kerim dinleyebileceğiniz, ezan vakitlerinde ezan okuyabilen bir yazılım. Ezan vakitlerini elle girmeniz gerekiyor. Sitesinden ek özellikler de program içerisinden indirebiliyor


HOTFİLE İNDİR

4Front Headphones Plugin Gezginler indir

4Front Headphones Plugin, özellikle kulaklık kullanıcıları için geliştirilmiştir.

4Front Headphones, gerçek bir oda ekosu sağlar ve böylece direkt kulak basıncından sizi korur. Doğal bir şekilde müzik dinlerken rahatsızlıklardan da korunmuş olursunuz.

Bu yama şu programları desteklemektedir:
• Musicmatch Jukebox
• Winamp 2
• Winamp 3
• Sonique
• Windows Media Player 9
• Jet Audio
• Foobar2000
DOWNLOAD

Hamster Free Burning Studio 1.0.9.9

 screenshot
Program Tanıtımı:  Hamster Free Burning Studio tepsiye yerleştirdiğiniz diskin türünü, kapasitesini ve olası disk yazdırma hızını otomatik olarak tanır ve bu bilgileri kullanarak diskteki dosyaların kapladığı yeri ve diskin iptal edilmesi, temizlenmesi veya tamamen yeniden yazılması seçeneklerini görüntüler. Hamster Free Burning Studio, lazer disklerle en popüler işlemleri gerçekleştirir: DVD'lere, CD'lere veya BluRay disklere veri yazar, bunların yedek kopyalarını alır, müzik diskleri oluşturur ve diskleri klonlar.
Neden Hamster Free Burning Studio?CD'ye kayıt yapar
DVD'ye kayıt yapar
BluRay'e kayıt yapar
Yazılabilir diskleri temizler
Yazılan dosyaların okunurluğunu kontrol eder
ISO şablonları oluşturur
Windows XP/Vista/7 (32 & 64 Bit) ile çalışır
Desteklenen optik disklerin tam listesi

DOWNLOAD

4 Haziran 2011 Cumartesi

ESET NOD32 Antivirus 4.2.71.2

 screenshot






Program Tanıtımı: Antivirüs yazılımı denince akla "NOD32" gelir. ESET NOD32 Antivirus, ödüllü ThreatSense® motoru sayesinde, virüs, truva atı, worm, adware, spyware, phishing, rootkit ve daha nice internet kaynaklı tehditleri piyasadaki başka hiçbir programın yapamayacağı gibi proaktif olarak tespit eder ve siler.

Windows XP işletim sistemi için idealdir, ayrıca eski Windows sistemler, MS-DOS, dosya sunucuları, e-posta sunucuları ve daha fazlasını da destekler.
DOWNLOAD

Türk Bayrağı Ekran Koruyucu 2.0 Gezginler


Gün batımında dalgalanan oldukça güzel bir Türk Bayrağı'nın bulunduğu 3 boyutlu ekran koruyucu.

Vista Transformation Pack 9.0.1

 screenshot
Program Tanıtımı: Windows XP görünümünüzün Windows Vista'ya benzemesini ister misiniz? Bu arayüz değiştirme paketi ile Windows XP kullandığınızı kimse farkedemeyecek...

Neler Değişiyor?
• Açılış ve giriş ekranı
• Windows stilleri
• Masaüstü ve ikonları
• Araç çubuğu ikonları
• Sistem çubuğu ikonları
• Duvar Kağıtları
• Media Player arayüzleri vb...
İNDİR

Save Flash 4.2 Gezginler İndir

 screenshotProgram Tanıtımı:  Save Flash ile internette gördüğünüz flash animasyonları, oyunları ve diğer uygulamaları zorlanmadan bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Hatta YouTube videolarını da indirebilirsiniz.

Save Flash programını yükledikten sonra mouse imlecini kaydetmek istediğiniz flash uygulamasının üzerine getirin ve sol üst köşede çıkan disket ikonuna tıklayarak istediğiniz işlemi yapın.

DOWNLOAD

Dev-C++ 4.9.9.2 Gezginler

 screenshot









Program Tanıtımı: Bloodshed Dev-C++ Windows için hazırlanmış komple bir derleyicidir. GCC, Mingw veya Cygwin derleyici ve kitaplık setlerini kullanmaktadır, çok gelişmiş özellikleri bulunan, Türkçe dil desteği içeren ücretsiz bir C, C++ yazılım editörüdür.

İNDİR

Gezginler Flash Movie Player 1.5

Program Tanıtımı: Flash Movie Player ile ShockWave Flash (SWF) animasyonlarını izleyebilir, flash oyunlarını açabilirsiniz. Standart Flash Player'e göre birçok gelişmiş özelliğe sahip bu uygulama ile indirdiğiniz flash uygulamalarını liste halinde görebilir ve istediğinizi açabilirsiniz. Programın çalışabilmesi için Flash Yamasının yüklü olması gerekmektedir.

Özellikleri:
• Internet Explorer'in geçici klasörüne yüklenen ziyaret ettiğiniz sayfalarda bulunan swf dosyalarını incelemenize olanak tanıyor
• Kısayol tuşu, oynatma listesi, tam ekran modu, otomatik gizleme gibi gelişmiş özellikleri bulunuyor.
• Oynayan bir flash uygulamasını istediğiniz yerde durdurabiliyorsunuz

İNDİR

Realtek HD Audio Driver XP R2.61 İndir

Realtek HD Audio Driver ses kartı sürücüsü.

Desteklediği Modeller ALC880, ALC882, ALC883, ALC885, ALC888, ALC889, ALC861VC, ALC861VD, ALC660, ALC662, ALC663, ALC665, ALC260, ALC262, ALC267,ALC268, ALC269, ALC272, ALC273, ALC887,ALC670, ALC275
DOWNLOAD

DAEMON Tools Lite 4.40.2 İndir


DAEMON Tools Lite, popüler sıkıştırılmış disk imaj dosyalarını (.iso, .bin, cue sheet dosyaları, clone cd, nero, blindwrite gibi özel dosya biçimler v.s) okuyabilen kaliteli bir sanal sürücü programıdır. DAEMON Tools Lite sayesinde Cd oluşturmadan önce kalıp dosyalarının içeriklerini görebilir ve 4 sanal sürücü destegi ile oyunlarinizi cd'ye yazmadan direkt kalıp dosyalari içinden çalıştırabilir, içeriklerine erişebilir ve oynayabilirsiniz.

Samsung PC Studio İndir


Samsung PC Studio ile Samsung cep telefonunuzdaki kişisel bilgilerinizi ve multimedya dosyalarınızı yönetebilirsiniz.

• Bağlantı yönetimi: Telefonunuzu PC'nize bağlama yönetmini seçmenize olanak tanır. Bağlantı yöntemleri: USB, Bluetooth, kızılötesi, seri. İletişim bilgileri yönetimi ve fazlası. Telefonunuza kayıtlı kişilerin bilgilerini yönetmek artık çok kolay
• Mesaj yönetimi:Multimedya ve kısa mesajlarınızı yönetimi için
• Senkronizasyon:Telefonunuzdaki kişisel bilgilerinizle, PC'nizdeki kişisel bilgilerinizi senkronize etmenize olanak tanır.
• Dosya transferi:Telefonunuzdaki multimedya dosyalarını yönetin.

Team Viewer Son Sürüm İndir

tr win mainwindow Team Viewer Son Sürüm İndir
Masa üstü paylaşımı için TeamViewer basit ve hızlı bir çözümdür: Çevrimiçi destek sunabilmek için karşıdaki kişinin ekranını uzaktan yönetebilir veya bir müşterinize veya karşıdaki kişiye ekranınızı gösterebilirsiniz; bütün bunları güvenlik duvarları, IP adresleri veya NAT’lara kolaylıkla yapabilirsiniz.